5 september 2012

Dåligt väder eller dåliga kläder?

I helgen var våran kära å goa Julia här å tänk vad roligt barnen hade det i det fina vädret som vi hade på lördan. Okej det var inte bara barnen utan även en medelålders mamma å faster som hade det ganska kul i regnet och vattenpölarna men hon var inte lika bra röstad för det utan hon hade bara mjukis byxor på men kul var det i alla fall. Det finns nog inget dåligt väder å inte heller några dåliga kläder för lek på Galten.




















När vi kom in sen så blev det en mindre sjö i hallen och badrummet blev fullt med blöta kläder som behövdes torka å tänk att man kan göra det, alltså torka kläderna igen, vilken tur! Så nu väntar vi bara på nästa regnväder så vi kan gå ut å blöta ner våra torra kläder igen. Å visst var det tur för den medelålders mamman å fastern att kameran blev full så hon inte fastnade på någon bild...

3 kommentarer:

  1. Ser inte ut att barnen har dåliga kläder inte,men va vatten på gräsmattan måste ha regnat mycket hos er eller har ni anlagt en liten insjö som pool.Kram Barbro Tord

    SvaraRadera
  2. Så underbart! Så där njuter man av livet :) Kraaam

    SvaraRadera
  3. Jo Barbro barnen hade jättebra kläder men de hade ändå små sjöar i sina skor och kläderna under var också blöta men det var deras mor å faster som gjorde samma sak som dem fast i mysbyxor som hade de dåligaste kläderna.

    Ja vi började med att försöka anlägga en sjö men den försvann när solen kom fram så vi måste nog läsa på hur man gör lite bättre inför nästa försök ;)

    Ja Erika vi njöt för fullt det var en härlig lördagsmorgon och ett underbart sätt att börja dagen på :)

    SvaraRadera